Testen van landbouwwerktuigen voor de akkers en rijstvelden met behulp van het Komitee Wetenschap en Techniek voor Vietnam
Testen van landbouwwerktuigen voor de akkers en rijstvelden met behulp van het Komitee Wetenschap en Techniek voor Vietnam.