De kinderen van Viet Nam. Geschiedenis van: Laos, Cambodja, Viet Nam. Een brief, een argument aan allen die Viet Nam steunen. Voorw. van B. Spock. Met Bijdrn van W.F. Pepper, M. Segall [e.a.] (Viet Nam Komite, 1971)
Met bibliogr. en krtn.