Solidariteitsactie bedrijfsgroep Spoorwegen van de Vervoersbond FNV met hun Zuid-Afrikaanse collega's voor de ZAse ambassade in Den Haag
Solidariteitsactie bedrijfsgroep Spoorwegen van de Vervoersbond FNV met hun Zuid-Afrikaanse collega's voor de ZAse ambassade in Den Haag.