Demonstratie naar Spaanse consulaat voor vrijlating politieke gevangenen en tegen dreigende doodvonnissen voor Baskische vrijheidsstrijders. Midden met hoed: Piet Laros - Bennekom, Kors van,
Demonstratie naar Spaanse consulaat voor vrijlating politieke gevangenen en tegen dreigende doodvonnissen voor Baskische vrijheidsstrijders. Midden met hoed: Piet Laros.