No. 14 PDKB. Semua orang dilahirkan merdeka dan mempunyai martabat dan hak-hak yang sama (All men are born free and have the same rights) (1999)
No. 14 PDKB. Semua orang dilahirkan merdeka dan mempunyai martabat dan hak-hak yang sama (All men are born free and have the same rights).