Berigt / Landbouwkolonie Nederlandsch Mettray, op Rijsselt, bij Zutphen
Vanaf (1880) o.d.t.: Bericht... - Vanaf (1949) o.d.t.: Jaarverslag. - Vanaf (1958): Protestants Christelijk Medisch-Opvoedkundig Instituut voor Jongens te Eefde (Gld.).