Dziennik Związkowy . pismo codzienne Zarządu Regionu Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ "Solidarność", no. 21, 1981 - [EIC Andrzej Szyja], ill. Andrzej Czeczot (ZR Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For internal use