Het negentigjarig bestaan van de Haarlemse Rijkskweekschool voor onderwijzers en onderwijzerseen : . Gedenkboek Rijkskweekschool Haarlem 1862-1952 (Wolters, 1952)
Omslagtitel: Gedenkboek Rijkskweekschool Haarlem 1852-1952.