Eenige gedachten over de historische karakterkunde, uitgesproken in de vijftiende openbare vergadering der tweede klasse van het Koninklijk Nederlandsch instituut van wetenschappen, letterkunde en schone kunsten ([Amsterdam, 1826)
Ingeb. bij: Mieris, Frans van, Verhandeling over het zamenstellen der geschiedenis.