Het roode hoekje. Met een inl. van E. de Bom. Vier teekeningen van G. van reaemdonck en een portret van den schrijver (Maatschappij voor goede & goedkoope lectuur, 1922)
Vlaamsche Bibliotheek. O.l.v. E. de Bom.