Prentbriefkaart: 'Aan Neêrlands smet en vrouwensmaad. Ergens in bed (Met een Duits soldaat). Juffrouw, De mof waar je mee vrijt, gaat spoedig aan den haal. Als Neerland is bevrijd, draag jij je kopje Kaal! Groeten "Vrij Nederland"
Prentbriefkaart: 'Aan Neêrlands smet en vrouwensmaad. Ergens in bed (Met een Duits soldaat). Juffrouw, De mof waar je mee vrijt, gaat spoedig aan den haal. Als Neerland is bevrijd, draag jij je kopje Kaal! Groeten "Vrij Nederland".