Feniks . biuletyn informacyjny Regionalnej Komisji Wykonawczej NSZZ "Solidarność" Region Gorzów [Wlkp.], no. 154, 1987 - "Solidarność" (Agencja Wydawnicza "Feniks", 1987)
Creation and circulation: From issue no. 1=190(29.IV.1989) published legally