Solidarność, tak - takie wybory, nie [plakat] . Solidarity, yes - such elections, no. Poster - Piotr S. ; Rezonans Olsztyn. (Rezonans Olsztyn, 1985)
B&w print on white paper. Posters calls to boycott of the 1985 elections. Print run: 2500 items.