Vernieuwing van het Middelbaar Onderwijs mede tot oplossing van het selectieprobleem (Katholiek Cultureel Tijdschrift Streven, 1953)
Overdruk: Katholiek Cultureel Tijdschrift Streven. - 6(1953):no.6 ; p.544-550 Deel 1, 6(1953):no.7 ; p.29-36 Deel 2.