Serie van twee foto's van de bijeenkomst in Parkschouwburgtuin na oplossing van de crisis betreffende de positie van het bestuur. Plantage Doklaan - Kolm, A. van,
Serie van twee foto's van de bijeenkomst in Parkschouwburgtuin na oplossing van de crisis betreffende de positie van het bestuur. Plantage Doklaan.