Opinia Krakowska . pismo II Obszaru Konfederacji Polski Niepodległej, no. 47, 1989 - Ruch Obrony Praw Człowieka i Obywatela, [ed. Krzysztof Gąsiorowski, Romana Kahl-Stachniewicz, Stanisław Palczewski] (Kraków, 1989)
Creation and circulation: From issue no. 49(1990) journal published legally