Nelson en Winnie Mandela op het balkon van de Stadsschouwburg met een grote menigte op het Leidseplein in Amsterdam - Rozenburg, Roel,
Nelson en Winnie Mandela op het balkon van de Stadsschouwburg met een grote menigte op het Leidseplein in Amsterdam.