"Playing Child". Briefkaart uit serie van acht waarvan de opbrengst bestemd is voor aktiviteiten van de vredesbeweging - Diederen, Jef, (1981)
"Playing Child". Briefkaart uit serie van acht waarvan de opbrengst bestemd is voor aktiviteiten van de vredesbeweging.