Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein
Main Author: | |
---|---|
Institution: | International Institute of Social History |
Format: | IMAGE |
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10622/BB3867B0-B910-4337-B38B-0CAFDD217DCB |
_version_ | 1771404810196615171 |
---|---|
author | Riel, V., |
author_facet | Riel, V., |
collection | Dutch political and social movements 1890-1995 |
era | 1950-1970. |
format | IMAGE |
genre | visualUnit |
geographic | Netherlands. |
id | bulk_57B409AA-4202-449C-8B21-F048EB61C795 |
institution | International Institute of Social History |
spellingShingle | Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein Riel, V., [Working conditions., Occupational safety., Hotel workers.] |
thumbnail | http://hdl.handle.net/10622/30051001761292?locatt=view:level3 |
title | Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein |
topic | [Working conditions., Occupational safety., Hotel workers.] |
url | http://hdl.handle.net/10622/BB3867B0-B910-4337-B38B-0CAFDD217DCB |