Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein

Bibliographic Details
Main Author: Riel, V.
Institution:International Institute of Social History
Format: IMAGE
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10622/BB3867B0-B910-4337-B38B-0CAFDD217DCB
_version_ 1771404810196615171
author Riel, V.,
author_facet Riel, V.,
collection Dutch political and social movements 1890-1995
era 1950-1970.
format IMAGE
genre visualUnit
geographic Netherlands.
id bulk_57B409AA-4202-449C-8B21-F048EB61C795
institution International Institute of Social History
spellingShingle Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein
Riel, V.,
[Working conditions., Occupational safety., Hotel workers.]
thumbnail http://hdl.handle.net/10622/30051001761292?locatt=view:level3
title Wie een goede kok wil zijn houdt zijn keuken fris en rein
topic [Working conditions., Occupational safety., Hotel workers.]
url http://hdl.handle.net/10622/BB3867B0-B910-4337-B38B-0CAFDD217DCB