Oud neg.nr. 11a-i + reserve. '"Dattelernte in Sd. Tunis, in oase Tozeur"'. Met een notitie van de beschrijving van de afzonderlijke negatieven' - Haas, Joh. de (1939)
Oud neg.nr. 11a-i + reserve. '"Dattelernte in Sd. Tunis, in oase Tozeur"'. Met een notitie van de beschrijving van de afzonderlijke negatieven'.