Dochter van Willemijn Posthumus-van der Goot, de oprichtster van het Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (I.A.V.). Portret gemaakt door een (onbekende) leerling van Claire Posthumus
Dochter van Willemijn Posthumus-van der Goot, de oprichtster van het Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (I.A.V.). Portret gemaakt door een (onbekende) leerling van Claire Posthumus.