Rendszerkritikai esték: Az elveszejtett alkotmány
Az Eötvös Károly Intézet által szervezett kerekasztal-beszélgetés Elek István közíró, Erős Ferenc társadalompszichológus, Majtényi László alkotmányjogász részvételével. Zenélt: Dés László, felolvasott: Parti Nagy Lajos. / Round table discussion organized by the Eötvös Károly Institute with the participation of István Elek publicist, Ferenc Erős social psychologist and László Majtényi constitution lawyer. Music performed by László Dés, Lajos Parti Nagy read his writings.