Bijlagen behoorende bij de rapporten en voorstellen betreffende den oeconomischen toestand der landbouwers in Nederland (Van Langenhuysen, 1912)
Staatscommissie voor den Landbouw, ingesteld bij K.B. van 20 Juni 1906, no. 72.