Overzicht van de uitkomsten der gewestelijke onderzoekingen naar de economie van de desa en daaruit gemaakte gevolgtrekkingen. [Voorw. van Steinmetz] (Batavia)
Onderzoek naar de mindere welvaart der inlandsche bevolking op Java en Madoera, IXb 1 en IXb 2.