Sociale stijging en daling in Nederland. Door F. van Heek, E.V.W. Vercruijsse, H.M. in't Veld-Langeveld [e.a.] (Stenfert Kroese, 1958)
Publicaties van het Instituut voor Sociaal Onderzoek van het Nederlandse Volk. In samenwerking met het Sociologisch Instituut der Rijksuniversiteit te Leiden.