Colportage-activisten in het partijlokaal van de CPN aan het Purmerplein. Gortzak in 't midden bij de papieren. Teeboom-van West boven hem - Meerendonk, Ben van
Colportage-activisten in het partijlokaal van de CPN aan het Purmerplein. Gortzak in 't midden bij de papieren. Teeboom-van West boven hem.