Advies inzake informatie aan de regering omtrent in overweging zijnde fusies. (Tweede advies inzake gedragsregels in acht te nemen bij het tot stand komen van fusies). Uitgebracht aan de ministers van Economische Zaken en van Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1971)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1971, no. 5.