Werkloze bouwvakarbeiders wachten op hun uitkering in het gebouw van het Fonds aan de Jan Evertsenstraat - Bennekom, Kors van,
Werkloze bouwvakarbeiders wachten op hun uitkering in het gebouw van het Fonds aan de Jan Evertsenstraat.