Congresistes U.G.T.! Cal que en el vostre III Congrès impulseu la solució del problema de l'alimentació dels infants. (III. Kongreß der U.G.T.) - Unión General de Trabajadores (UGT); Rapidas Valls, Barcelona
Bemerkungen: Datierung geschätzt; Zensurstempel oben rechts; am oberen Rand handschriftlicher Vermerk: Barcelona 12-11-1937