Lammers (midden, met bril), wethouder Publieke Werken in Amsterdam, opent de vernieuwde Damstraat. Tekst op achterzijde
Lammers (midden, met bril), wethouder Publieke Werken in Amsterdam, opent de vernieuwde Damstraat. Tekst op achterzijde.