Traditii de solidaritate al mişcării muncitoreşti şi democratice din România cu lupta de emancipare natională şi socială a popoarelor din Asia, Africa şi America Latină (Editura politică, 1977)
Cu ind. Institutul de studii istorice şi social-politice de pe lîngă CC al PCR.