Studiekonferentie vormingswerk met werklozen, 20 en 21 februari 1978 : (De Werkgroep, 1978)
Bevat ook : Publiciteit werkt wervend. - 32 p. ; 24 cm. En : Kursussen in werkloosheids projekten. - 31 p. ; 21 cm. - Bibl.