Advies inzake een ontwerp tot herziening van het Rijtijdenbesluit. Uitgebracht door de Commissie Vervoersvraagstukken aan de Minister van Sociale Zaken en de Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat. Met een voorw. van E.H. van de Poll en J.P.A. Bakkeren (Sociaal-Economische Raad, 1976)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1976, no. 8, 19 maart.