Organizatorskaja i političeskaja rabota partii na sele. [Pri učast. M.A. Ljabina, V.G. Furova, V.M. Kurilo i dr. Pod red. A.F. Judenkova, P.A. Aleksandrova, i B.T. Baglikova] (Izdvo VPS i AON pri KPSS, 1963)
AON pri CK KPSS. Kafedra istorii KPSS.