Spoorwegviaduct bij de gedempte Binnenrotte. Kopie van exemplaar bij Gemeentelijke Archiefdienst Rotterdam - Berger, J. (1874)
Spoorwegviaduct bij de gedempte Binnenrotte. Kopie van exemplaar bij Gemeentelijke Archiefdienst Rotterdam.