Ongevraagde bijdrage van Vrolijke Kwastenbrigade aan Festival van de Toekomst, op slooppanden Weerdjesstraat-Vossestraat
Ongevraagde bijdrage van Vrolijke Kwastenbrigade aan Festival van de Toekomst, op slooppanden Weerdjesstraat-Vossestraat.