Lystivky partijnoho pidpillja i partyzans'kych zakonomiv Ukrajiny u roky Velykoji Vitčyznjanoji vijny. [Sklad.: P.I. Denysenko] (Vyd. polityčnoji literatury Ukrajiny, 1969)
Instytut istoriji partiji CK KP Ukrajiny - filial IML pry CK KPRS.