De loonbelasting 1940. Commissarissenbelasting 1941. Vereveningsheffing 1941 ("Werkend Volk", 1943)
Met reg. en tabn. Hoofdafdeeling sociaal-economische zaken van het Nederlandsche Arbeidsfront; uitgave no 4.