Stenografisch verslag van het Derde Internationaal Congres voor den Handeldrijvenden Middenstand, gehouden te Amsterdam [...], op 3 en 4 September 1902 (Algemeene Winkeliers-Vereeniging, 1903)
Met reg. en tab.