De vrije mens in een leefbare wereld (Stichting Pamflet, 1974)
Schriftelijke bewerking van de rede uitgesproken op een Demonstratief Congres van de Vrije Gedachte, onder de titel 'Het geestelijk milieubederf en de Vrije Gedachte'.