De kloof op wetenschappelijk en technisch gebied met betrekking tot het Arabisch-Israëlisch conflict (Palestina-Bulletin, 1973)
Palestijnse drukken en herdrukken, jrg. 1972, vertraagd verschenen mei 1973, nr. 9 en 10. Overgenomen uit: Journal of Palestine Studies.