Egyetemes történelem (1849-1945) a gimnáziumok IV. osztálya számára : ideiglenes tankönyv - Szerkesztette Szamuely Tibor, Írták: Szamuely Tibor, Kis Aladár, Urbán Aladár.. (Tankönyvkiadó, 1957)
Hungary, 1849-1956