Hou Radio Freedom in de lucht! - Goedewaagen, Bob,
Poster ter introductie van portfolio voor Radio Freedom met werk van zes Nederlandse en Zuid-Afrikaanse kunstenaars; met tekst over Radio Freedom door Karel Roskam en biografische informatie over de kunstenaars.