Verslag van de commissie tot bestudeering van staatsrechtelijke hervormingen. Ingesteld bij gouvernementsbesluit van 14 September 1940, No 1x/KAB (Landsdrukkerij, 1944)
1.Indië's ontwikkeling tusschen den eersten en den tweeden wereldoorlog en Brief ter aanbieding van het verslag aan Zijne Excellentie den Gouverneur-Generaal. XX, 156 p. - Met grafn en tabn.