Programma: 22 augustus: Atomic Swing; 25 augustus: Yo la Tengo, Sister Double Happiness; 26 augustus: Rumbat; 31 augustus: Reggae Night (1993)
Programma: 22 augustus: Atomic Swing; 25 augustus: Yo la Tengo, Sister Double Happiness; 26 augustus: Rumbat; 31 augustus: Reggae Night.