Wolny Związkowiec . biuletyn informacyjny Niezależnych Samorządnych Związków Zawodowych "Solidarność" "Huta Katowice", no. 27, 1980 - [ed. Hanna Janiak et al.] (NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice", 1980)
Colophon: biuletyn informacyjny NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice"