Cassette en geluidsband van redes van voorzitter Hulst en ambassadeur Romanov, opgenomen in de RAI - Romanov, Aleksandr Iosifovič.
Cassette en geluidsband van redes van voorzitter Hulst en ambassadeur Romanov, opgenomen in de RAI.