Een tekening met gedicht gemaakt door een oud-patient ter gelegenheid van Van Zutphens 80ste verjaardag - Wassenaar, Q.A., (1943)
Een tekening met gedicht gemaakt door een oud-patient ter gelegenheid van Van Zutphens 80ste verjaardag.