De Javaansche wetten benevens andere bepalingen ten dienste van landhuurders, beheerders en geëmployeerden van de ondernemingen in de beide vorstenlanden. Vert., verz. en bew. door C.A. Rosemeier en Nåtådirådjå (Buning, 1886)
Met reg.