Wetenschappelijke mededeelingen van het Nederlandsch Instituut van Doctorandi in de Handelswetenschappen
Voortgezet als: Mededeelingen, orgaan van het Nederlandsch Instituut van Doctorandi in de Handelswetenschap en van... (EHB T 276).